Om

OmPå bloggen FindBalance.dk – ved Andreas Kildegaard – finder du tips, gode råd og inspiration til mindre stress og mere balance i dit liv og i krop og sind.

Jeg har længe været optaget af, hvordan man skaber et liv i balance, og hvad andre har gjort for at opnå deres unikke livsbalance.

Samtidig har jeg haft en voksende lyst til at gøre en forskel og til at dele ud af erfaringer, tips og gode råd, som kan hjælpe andre til at finde deres balance. Netop derfor har jeg skabt bloggen Find Balance.

For jeg tror på, at vi alle sammen kan finde vores livsbalance gennem selvindsigt, udvikling og viden om krop og sind.

Jeg har selv været på en lang rejse mod min egen livsbalance gennem erfaringer med stress og som pårørende gennem mange år til psykisk sygdom og alkoholmisbrug i familen.

Undervejs har jeg stiftet bekendtskab med bl.a. samtaleterapi, kognitiv adfærdsterapi, kropsterapi, meditation, coaching, personlighedsteori og effekten af motion – og samtidig fået en dybere indsigt i kost og ernærings betydning.

Det har alt sammen givet mig en større forståelse for både krop og sind – og en stor lyst til at dele ud af mine erfaringer, som forhåbentlig kan gøre en forskel for andre.

Der er altid nye indsigter og nye muligheder på den anden side, når tilværelsen udfordrer os – og det er der, vi finder vores balance.

Er det på tide at finde din? Så følg med på Find Balance bloggen og de sociale medier, hvor jeg vil dele ud af tips, gode råd og inspiration.

Mange hilsner,
Andreas